HIMSS’19 EURASİA SAĞLIK BİLİŞİMİ ve TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI ve FUARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Ankara Çalıştayı
Sağlık Sistemleri ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SASPAM), Ankara Medipol Üniversitesinde atölye çalışması düzenledi
25 Ekim 2019
Recep Akdağ Medipol öğrencileri ile buluştu
2 Aralık 2019

HIMSS’19 Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı T.C. Sağlık Bakanı Sn. Fahrettin Koca, Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, HIMSS USA III. President & CEO’su Harold “Hal” Wolf ve Medipol Üniversitesi adına HIMSS Türkiye Direktörü Dr.İlker Köse’nin katılımı ile 30 Ekim’de, İstanbul Pullman Hotel’de sağlık bilişimi profesyonellerine kapılarını açtı. İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sabahattin Aydın’ın da aralarında olduğu konuşmacılar sağlıkta dijitalleşme süreci ve geleceği hakkında konuştu.

Ziyaretçilere hastanelerin dijital süreçlerinde çözümün parçası olan yazılım, donanım, cihaz ve teknolojik ürünlerin kullanımı ve uygulamaları örnekleri ile tecrübe etme imkânı sunan ‘Dijital Hastane Platformu’nda, hasta güvenliğini ve kişisel verilerin mahremiyetini önceleyen, sağlık profesyonellerinin hasta bakımı ile ilgili işlerini kolaylaştırarak hastaya daha iyi ve kaliteli zaman ayırmasını sağlayan sistemler paylaşıldı.

HIMSS EMRAM ve O-EMRAM Seviye 6 & 7 Ödül Töreni Gerçekleşti!

Türkiye’nin Sağlık Bilişimindeki başarısı, ABD ve Avrupa’dan gelen HİMSS yetkilileri tarafından tescil edildi. 2019 yılında HIMSS EMRAM Seviye 6 olan 16 hastanemiz, Seviye 7 olan 1 hastanemiz ve O-EMRAM Seviye 6 olan 7 hastanemiz ödüllerini Sağlık Bakanı Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci ve HIMSS Başkanı Harold “Hal” WOLF’dan aldı. Hastanelerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.